Chili Sauce
Chili sauce som du kender den fra grillbaren eller det lokale pizzaria.
Ingredients
- 100 ml Oliven olie (Ekstra jomfru)
- 1 tsk Salt
- 80 g Soltørret tomater
- 2 fed Hvidløg
- 4 spsk Tørrede chiliflager
- 1 tsk Cayenna chili
- 2 tsk Sukker
- 1 tsk Garam Masala
- 1 tsk Citron saft
- 200 g Tomat pure
- For: 20
- Preparation: 10 min
- Cooking: 10 min
- Ready in: 20 min
Instructions
- Blend de tørrede tomater til en jævn masse, helst ude olien, sammen med hvidløgs fedene.
- Tilføj alle de andre ingredienser og bland dem godt sammen.
- Hæld olien i indtil at den er godt mættet.
- Hæld chiliolien på en egnet beholder, som er rent og steriliseret. Hæld olie over så det dækker minimum en cm over for at forsegle chiliolien.
Fedt endelig at kunne få sharwama derhjemme 🙂